Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dierre

Компанията Dierre е основана през 1975 г от братята Де Робертис с идеята да създадат марка, която обединява две основни ценности: семейство и дом.

 

Днес Dierre е не само производител на врати,

но и емблема за качество и безопасност в дома, офиса, магазина, хотела, търговски или индустриален обект.

От компанията се обединяват зад мисията да превърнат блиндираната врата от функционален елемент в аксесоар за обзавеждане, да отговорят на индивидуалните потребности на всеки клиент и да дадат решенията, които се търсят.

Компанията предлага иновативни брави и решения, с които може да повишите нивото на защита. Клиентите могат да избират между механични и електронни брави и да се насладят на удобството за достъп без ключ.

   

 

Вратите Dierre притежават международни сертификати против взлом от клас 3,4 и 5. В допълнение към класификацията, те имат допълнителен сертификат: техническа гаранция, издадена от IFT Rosenheim, международно признат независим орган, който извършва анализи, тестове и изследвания.

 

 

Блиндираните врати са изградени с внимание към всеки детайл – от рамката, през пантите, до касата. Те могат да бъдат устойчиви на атмосферни влияния, с повишен клас топлоизолация, който ограничава топлинните загуби през зимата и запазва вътрешната температура през лятото.

Вратите на Dierre съдържат елементи, които създават акустична бариера и предпазват от външен шум. Наред с това вратите отговарят на стандарт UNI EN 1634 и могат да бъдат произведени със степен на пожароустойчивост.   

Leave a comment

Свържи се с нас

гр. София, ул. Деян Белишки 2Б, бл.104

+359 899 844 877

Бюлетин
Silenum.bg © 2023. Всички права запазени.

Уебсайт от ♡ YESS.Digital