Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bertolotto Porte

Bertolotto Porte е изцяло италианска компания, основана през 1987 г., днес един от световните лидери в проектирането и производството на врати и системи за интериорни и блиндирани врати.

В производството компанията залага на най-добрите суровини, ексклузивни модели, компетентността и таланта на квалифицирани занаятчии, използва най-модерните технологии. Това прави вратите Bertolotto символ на високо качество, а благодарение на своя оригинален и идентифициращ дизайн, те са ценени от милиони хора по света.

 

 

Каталогът на компанията включва повече от изключително разнообразие от модели и всяка година произвежда около 200 000 врати, с различни покрития, цветове и процеси, които характеризират стила на всяка колекция. От Bertolotto не правят компромис с качеството на суровините, които използват, а авангардните технологии, са резултат на непрекъснато изследване и развитие.

Компанията описва своите врати като творения – реализация на съвършенството, което става част от ежедневието. Интериорните врати Bertolotto са предназначени за тези, които избират да се обградят с красиви неща и да обзаведат дома си с решения, способни да изразят трайни ценности.

През годините Bertolotto Porte има непрекъснато разрастващ се процес на сертифициране на продуктови системи, покрития, химически и физически анализи на покрития. R&S Bertolotto разширява гамата от сертификати за противопожарни врати съгласно действащите европейски стандарти EN 1634-1, за уплътнение срещу студени пушеци SA и горещи пушеци  SM-200, за намаляване на шума. Изпитанията са проведени в сертифицирани италиански лаборатории.

Leave a comment

Свържи се с нас

гр. София, ул. Деян Белишки 2Б, бл.104

+359 899 844 877

Бюлетин
Silenum.bg © 2023. Всички права запазени.

Уебсайт от ♡ YESS.Digital