Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

STAR ÇELİK

Началото на турската компания STAR ÇELİK е поставено през 2002 г., следвайки отблизо технологичните нужди и иновациите на модерната епоха.

С годините компанията се разраства, а днес разгръща производствената си дейност на обща площ от 15 000 кв.м, от които 7500 кв.м са затворени.

Експортната и дилърска мрежа на STAR ÇELİK се простира от Балканите и Европа, през Близкия изток до Африка.

В STAR ÇELİK клиентът винаги е на първо място, затова от компанията си поставят за цел да постигнат 100% удовлетвореност във всички свои проекти. Това означава намиране на най-доброто решение за нуждите на клиента, наред с качество, доверие, елегантност, естетика.

Това е и причина компанията постоянно да развива своята линия, да разширява продуктовата си гама ден след ден с богати цветови варианти и модели. 

В основата на производство на всяка врата компанията поставя безопасността, което води и до разработката на врати с висока защита с технологично оборудване, като отваряне с четец на ретината на окото.

Продуктите на STAR ÇELİK са  признати като качество, а благодарение на постоянното развитие на компанията, клиентите могат да намерят все по-голямо разнообразие от качествени врати на разумни цени.

 

Leave a comment